Zaledwie kilka dni temu, 10 czerwca, Beata Sadowska podzieliła się swoją wiedzą i pasją gotowania z dziennikarzami. Warsztaty kulinarne pod patronatem Miele odbyły się w salonie tej marki na warszawskim Mokotowie. Magazyn Hipoalergiczni był oczywiście na miejscu.
Pyszne sekrety
Beata Sadowska, dziennikarka i młoda mama, pokazała uczestnikom warsztatu jak gotować smacznie, zdrowo bez zbędnego zachodu. Wśród dań warsztatowych znalazły się między innymi hummus z papryką, jajecznica z awokado i soczewica z granatem.
Dobrana para
Nowa książka “I jak tu nie jeść!” to osobista opowieść Sadowskiej połączona z dziesiątkami przepisów i fachowych porad eksperta – profesor Hanny Kunachowicz. Zespół Miele zaprosił autorkę do salonu w Warszawie na ul. Gotarda, gdzie przeprowadzone zostały warsztaty kulinarne w oparciu o 5 przepisów na proste, a zarazem smaczne dania zaczerpnięte z książki.
Chcesz wiedzieć więcej?
O salonie Miele i prowadzonych przezeń kulinarnych warsztatach możesz przeczytać tutaj.
Po więcej informacji o książce Beaty Sadowskiej sięgniesz tu.
Nie potrzebujesz więcej zachęty i chcesz od razu sięgnąć po książkę? Nic prostszego -wejdź tutaj.